Privaatsed üritused

Broneeri terve baar isikliku baarmeniga!

Privaatsed üritused Toro Veinikohvikus

Me tahame tähistada sinu väikesi ja suuri võite, seepärast pakume Sulle võimalust pidada oma üritus meie juures. Ainult sina ja sinu lähedased.

Broneeri oma sünnipäev, tüdrukute- või poissmeeste õhtu meie juures!

TORO saab võõrustada kuni 20 inimest: Täida ruum oma sõprade ja lähedastega ning lase meil hoolitseda toitlustuse, jookide, dekoratsioonide ja garanteeritud hea tuju eest.

Iga sündmus on eriline, seega teeme sinuga kogu planeerimisprotsessi jooksul tihedalt koostööd, et tagada sinu soovide täitmine.

Toitlustus: Hispaaniapärane tapas- kvaliteetne valik Hispaania sinki ja juustu. Soovikorral pakume ka vegan ja gluteenivabu valikuid.

Joogid: Terve baar, koos kogu joogivalikuga on sinu päralt. Vaata täpsemat valikut meie menüüst. Erisoovide puhul kirjuta või helista meile. PS! Soovi korral teeme ka sinu ürituse tarbeks erikokteili.

NB! Sinu isiklik baarmen kuulub iga broneeringu juurde. Sina lihtsalt naudi oma sünnipäeva ja lase meil hoolitseda sinu külaliste eest!

Täida vorm ja võtame sinuga ühendust esimesel võimalusel.

Broneeri oma sünnipäevapidu!

Peopaketid

Sip & Celebrate

Indulge in the moment with our “Sip & Celebrate” package! Meil on ruumi kuni 20 külalisele. Naudi oma pidu, olgu see siis sünnipäev, poissmeestepidu või lihtsalt soov tähistada. Mis paketti kuulub?

Food & Cheers

Pidu koos maitsva söögiga. Naudi Hispaania tapase maitseid, sealhulgas kvaliteetset singi- ja juustuvalikut. Aga see pole kõik, sest ka joogid on meie poolt! Mis sa saad:

Grand Gala

Rullige oma peo jaoks punane vaip välja TORO “Grand Gala” paketiga! Alates toitudest ja jookidest kuni dekoratsioonideni on sinu peoks kõik vajalik olemas! Mis sa saad?

Vali endale sobiv pakett ja lase meie tiimil muuta oma pidu õhtuks, mida sa ei unusta!

Midagi jäi justkui puudu?

Vali peole tegevus:

Sip & Paint

Vabasta oma sisemine kunstnik koos Sip & Paint maalimisõhtuga. Siin on Sip&Paint pakett:

Veini ja vahuveini degusteerimine

Tõsta oma veinialaseid teadmisi kaasahaarava degustatsiooniga. Naudi preemium valikut Hispaania cavasid ja veine

Korralda ise oma pidu

Ei leidnud seda, mida otsisid? Vali allpool olevast valikust või kirjuta meile oma soov.

broneeri üritus

Kohad on limiteeritud. Võta ühendust ja broneeri oma pidu!

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { jQuery('#My_Button a').click(function(){ // }); });

Leia meid

Scroll to Top

HOLA, AMIGO! NEVER MISS A TORO EVENT AGAIN.

As you know Toro is a small and cozy wine bar in the heart of Old Town. Recently all of our events sell out in days, and our most loyal customers can’t get a table. That makes us sad and we want you to get the info before others. Subscribe to the TORO email list and get notification about the event 24H before the public. Hasta pronto, TORO team.